Personligt

Sagorna från Eevigheden har sin upprinnelse i min egen barndom. En myriad av genom åren nedpräntade ord, funderingar och iakttagelser har väntat i byrålådor och kartonger, på vindar, hårddiskar och floppy-disketter i mer än tre decennier. Sagan jag vill dela med er är således högst personlig, samtidigt handlar den om allt annat än min egen livsstig.

Teman som #existentialism #cosmogenesis #tech-noir #futurism #quantum entanglement #universe #life 3.0 och #A.I vävs in i en multikulturell, mångbottnad och queer berättelse om #vänskap #depersonalisation #derealisation #nyfikenhet #mod och #kreativitet.

Vi ogillar 👎

Samhällsrörelser och individer som berövar sina medmänniskor deras känsla av självbestämmande, som eftersträvar maktfullkomlighet, som förvanskar historien, raderar och förföljer kulturen, hånar vetenskapen och premierar likriktning, förnöjsamhet, stagnering, våld och hat.

Vi diggar 👍

Strömningar och samhällsformat som är fredsfrämjande, utforskande, innovativa eller vidsynta till sin natur – som uppmuntrar människor att tänja på sina intellektuella gränser och som ser framtiden som oskriven, påverkbar och ny.

Vi ämnar dela med oss av den kreativa processen som traditionellt sker bakom kulisserna när en film, bok eller utställning blir till #ekonomi #projektbudgetar #manusbearbetning #locationscouting  #marknadsföring #teknik och #mjukvara.

Vi ses!

/Sol Vikström