Hållbar filmproduktion

""

Vi har som ambition att producera en så miljömässigt hållbar film som möjligt med hänsyn till resor, mat, frakt, boenden, scenografi och rekvisita.

Följ gärna taggen #hållbarfilmproduktion på instagram samt facebook.

Du som är intresserad av att hjälpa oss i vår strävan är varmt välkommen att ansöka om medlemskap i gruppen  Välkommen till Eevigheden på facebook eller kontakta mig direkt på sol.vikstrom (@) gmail.com. Vi behöver hjälp med allt från återbruk av prylar, till nyproduktion av klimatsmarta alternativ. Vi gör löpande efterlysningar på olika teman i våra kanaler, håll utkik!

Till dig som väljer att donera rekvisita

1. Var och en som bidrar med ett loppisföremål eller dyl (som vi väljer att använda i vår produktion) får sitt namn inskrivet i The Pharmacys digitala gästbok.

2. Du som donerar något som du själva har kreerat fram (som vi väljer att använda i vår produktion) erhåller en alldeles egen, unik bostadsadress i Mirador. Om vår dröm att skapa en mindre kollaborativ 3D-värld besannas, får du möjlighet att visa upp ett urval av dina produkter i ett eget skyltfönster, samt en inramad illustration av ditt hus i Mirador levererat till dig i samband med färdigställandet av den produkt du bidragit till (film/bok/utställning/etc).

Är du kreatör och intresserad av ett större samarbete mot ersättning, tveka inte att höra av dig!